Lidhet qark i ri i regjistrimit! Dita e hyrjes 4 shtator 2019. Duke filluar nga data 2 tetor  2019. Përgatitur për Trajnimin Tuaj dhe Fituar 10% zbritje​.* Kodi PRM-311214

Register Now !
 

Vendos rripin e sigurimit te Airline Training Center dhe fluturoni me profesionin tuaj.

img EKSPERIENCA
img KUALITETI
img ORGANIZIMI
 • img
 • img


3 ΙΑΤΑ courses in 1 (one)


Informohuni per mesimet tona

AIRLINE

Trajnohemi ne menyra ‘’te fshehta’’ profesionale te cilat karakterizojne firmen e sotme te Udhetimit Ajror, dhe kane te bejne me strukturen, funksionin dhe programimin e nje biznesi. Mbi marketingun dhe revenue si dhe ne pergjithesi kualifikimin profesional te certifikuar te drejtuesve te Agjensise se Udhetimit Ajror..

Airline Cabin Crew Training

informacion

Ticket Re-Pricing, Exchange and Reissue

informacion

CARGO

Trajnohemi ne menyra ‘’te fshehta’’ profesionale te cilat karakterizojne transportimin e mallit si dhe rregullin e transportimit te nje sendi te vogel ose DG duke u nisur nga nje vend A tek nje vend B dhe deri tek dorezimi I tij, tek secili nga Stacionet e mallrave ne Aeroporte…

IATA Cargo Introductory Course

informacion

TRAVEL AGENCY

Trajnohemi ne menyra ‘’te fshehta’’ profesionale te cilat karakterizojne funksionin e sotshem t e nje agjensie Turistike (Agjensi udhetimesh,Firme e leshimit me qera te automjeteve,Hotele etj) dege te forces sone Turistike te cilat ofrojne nje trajnim specific persa i perket konkurences boterore..

Foundation in Travel and Tourism

informacion

Travel & Tourism – CONSULTANT

informacion

Managing the Travel Business

informacion

BSP Essentials for Travel Agents

informacion

BSP Essentials for Travel Agents + Final Examinations

informacion

Ticket Re-Pricing, Exchange and Reissue

informacion

E-LEARNING

Menyra e re e trajnimit correspondent i jep mundesine kandidateve te trajnohen duke qene tek vendi ku ata banojne ose punojne pa u paraqitur tek Qendrat urbane te Trajnimit (ATHINE,THESSALONIKI). Kjo metode trajnimi eshte shume e pranueshme mbare boten, per te cilen shprehin kenaqesine dhe interesimin e tyre kandidate nga shtetet fqinje.

Airline Cabin Crew Training

informacion

5 ΙΑΤΑ courses in 1 (one)...assured work in all Airports

informacion

Passenger Ground Services

informacion

Ground Operation Management

informacion

Airport Ramp Services

informacion

Passenger Ground Services with Amadeus ALTEA DCS e-Learning course

informacion

Airport Operation Fundamentals

informacion

Aviation Security Awareness

informacion

Aviation Security Awareness e-Learning

informacion

Basic Airside Safety e-Learning

informacion

IATA Cargo Introductory Course

informacion

Smart AMADEUS Systems

informacion

Smart SABRE Systems

informacion

Foundation in Travel and Tourism

informacion

Travel & Tourism – CONSULTANT

informacion

Managing the Travel Business

informacion

BSP Essentials for Travel Agents

informacion

BSP Essentials for Travel Agents + Final Examinations

informacion

Ticket Re-Pricing, Exchange and Reissue

informacion

LEADERSHIP MANAGEMENT DIPLOMA

IATA - Harvard Business Publishing flexible training

Boost your management skills with top-notch training IATA and Harvard Business Publishing have partnered to offer the next generation of professionals at all levels new powerful distance learning options focused on leadership and management.

The Training Program includes access to Harvard ManageMentor (HMM) - the highly acclaimed e-learning program. HMM consists of over 44 modules. It incorporates state-of-the-art, media-rich content furnished by Harvard Business School faculty, global business leaders and the foremost practitioners in business today. The program spans a full scope of essential management topics, enhancing aviation and travel industry professional training. How to benefit

Leadership & Management Training Program This training program combines eligible Distance Learning courses from the International Aviation Training Program, International Travel and Tourism Training Program, and International Cargo Training Program with components of HMM. Complete 1 eligible distance learning course in any of the aviation, cargo, travel and tourism areas and 10 HMM modules of your choice to receive a Leadership & Management diploma in the following specialty areas:

 • Leadership & Management Training Program with specialty in Aviation (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Travel and Tourism (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Cargo (with Harvard ManageMentor courses)

44 Module

Leadership & Management Training Program

Leadership & Management Training Program

Description
Enhance your critical leadership and management skills through training for supervisors and managers with IATA & Harvard ManageMentor. A new distance learning option for world-class management training This Diploma combines 1 eligible IATA distance learning course with any 10 (out of the over 40) Harvard ManageMentor (HMM) modules - the highly acclaimed e-learning program from Harvard Business Publishing.

What will you learn
Combine selected IATA distance learning topics with leadership and management skills online training (see eligible courses under "Requirements and Registration"). Earn the Leadership and Management Diploma, offered in cooperation with Harvard Business School Publishing

Who should attend
Anyone wishing to pursue a management carees across aviation, travel and tourism or cargo industry sectors Anyone wishing to upgrade their skills and competencies

Additional info
The IATA courses:
Are available in printed version and some in ebook format and accessible by all electronic devices. Aviation and Travel & Tourism courses are delivered in ebook format only (ebooks can be printed by the student). IATA self-study courses require between 40 and 120 hours of self-study. You will be granted two free attempts to pass the IATA course exams within an 18-month enrolment period. Exams are organized in many countries around the world. See IATA course and exam procedures.

The HMM modules:
HMM course descriptions can be downloaded here(pdf) Access to the HMM program is valid for 8 months from the date access is provided. Each module requires 2-4 hours study time and the exam is administered online. A certificate of completion is awarded at the end of each HMM module to students who pass with 70% and have viewed 70% of the module content.

To claim your Leadership and Management Diploma, you must successfully complete both, the IATA eligible course and the minimum 10 required HMM modules. However, you may study as many HMM modules as you wish.

Leadership & Management Training Program

Leadership & Management Training Program

Requirements & Registration
This training program combines 1 eligible distance learning course in any of the aviation, cargo, travel and tourism areas and 10 HMM modules of your choice to receive the Leadership & Managent diploma in your preferred specialty area:

 • Leadership & Management Training Program with specialty in Aviation (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Travel and Tourism (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Cargo (with Harvard ManageMentor courses)

To earn the Diploma in Leadership & Management in any of the above specialty areas, select the distance learning course of your choice from the list below (all include access to HMM).

Required

 • Air Transport Fundamentals with Harvard ManageMentor
 • Airline Cabin Crew Training with Harvard ManageMentor
 • Airline Customer Service with Harvard ManageMentor
 • Airline Finance & Accounting Management with Harvard ManageMentor
 • Airline Marketing (Second Edition) with Harvard ManageMentor
 • Airline Revenue Management with Harvard ManageMentor
 • Airport Operations Fundamentals with Harvard ManageMentor
 • Airport Ramp Services with Harvard ManageMentor
 • Aviation Security Awareness Course with Harvard ManageMentor
 • Introduction to Safety Management Systems (SMS) with Harvard ManageMentor
 • Introduction to the Airline Industry with Harvard ManageMentor
 • Foundation in Travel and Tourism for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Cargo Introductory Course for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Cargo Advanced Rating and Marketing for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Dangerous Goods Regulations (DGR) for the Leadership & Management Training Program
 • Managing the Travel Business for the Leadership & Management Diploma
 • Travel and Tourism Consultant for the Leadership & Management Diploma
 • Ground Operations Management with Harvard ManageMentor

AIRPORT / GROUND SERVICES

Informohuni per menyrat qe nevojiten per funksionin e nje nga vendeve me te dukshme te aeroportit dhe te industrise ajrore dhe perfitoni profesionin qe nevojitet per te ofruar ndihme neper sherbimet transportuese te paragjereve gjate fazes se check-in, boarding ne te gjitha Aeroportet e Botes. Perdorimi i Sherbimit ne Toke dhe Marreveshjeve qe kane te bejne me Sherbimet (SLA),uljen e kostos dhe oferten e sherbimit cilesor.Aplikacioni i nje Sistem Menaxhimi te Sigurimit te Aeroportit dhe Sigurimi sipas shembujve te industrive dhe te praktikave te kerkuara. .

5 ΙΑΤΑ courses in 1 (one)...assured work in all Airports

informacion

Passenger Ground Services

informacion

Ground Operation Management

informacion

Airport Ramp Services

informacion

Passenger Ground Services with Amadeus ALTEA DCS e-Learning course

informacion

Airport Operation Fundamentals

informacion

Aviation Security Awareness

informacion

Aviation Security Awareness e-Learning

informacion

Basic Airside Safety e-Learning

informacion

Ticket Re-Pricing, Exchange and Reissue

informacion

GDS/SISTEME PRENOTIMI

Informohuni per menyrat si te prenotoni dhe te menaxhoni prenotimet per sa i perket fluturimeve tuaja, per hotele, per marrje me qera te makinave,te gjitha keto nepermjet Sistemit Amadeus-Sabre duke perdorur vetem programin tone. Amadeus-Sabre eshte nje nga sistemet me te perdorura GDS per prenotime mbi industrine e udhetimeve ,gjithashtu eshte nje vegel e nevojshme per cdo profesionist i cili merret me industrine turistike dhe te udhetimit ajror.Ky mesim i avancuar do te tregoje si te perdoren sistemet Amadeus apo ai Sabre per prenotimin si dhe t’iu percoje disa udhezime baze te cilat do ju ndihmojne per tu dalluar ne industrine Turistike.

Smart AMADEUS Systems

informacion

Smart SABRE Systems

informacion

IATA / HARVARD BUSINESS PUBLISHING

Ne kuadrin e specializimit dhe te pluralizimit te programevet trajnuese IATA, ne vitin 2011 realizoi nje bashkepunim me Harvar Business Publishing ne Managment. U jepet mundesia nxenesve, te cilet do te zgjedhin nje program te IATA paralelisht te ndjekin dhe te pajisen ne nje kohe 8 mujore me diplome Leadership & Management Training Program. Gjate rregjistrimit tuaj ne programin IATA-HARVARD , keni te drejte te kerkoni 44 kapituj te Manaxhimit. Airline Training Center ne Bashkepunim me ndihmen nga profesore te dalluar, te perzgjedhur nga IATA dhe HARVARD realizohet mesimi i dhjete (10) kapitujve te tjere, te cilet jane te nevojshme per tu pajisur me diplome. Dhe me shume … Programi i ri e –learning e Airline Training Center ben pergatitjen tuaj per vetem 60 dite Per tu pajisur me diplome nga IATA mund te ndiqni mesimet dhe ne largesi nepermjet komjuterit.

LEADERSHIP MANAGEMENT DIPLOMA

IATA - Harvard Business Publishing flexible training

Boost your management skills with top-notch training IATA and Harvard Business Publishing have partnered to offer the next generation of professionals at all levels new powerful distance learning options focused on leadership and management.

The Training Program includes access to Harvard ManageMentor (HMM) - the highly acclaimed e-learning program. HMM consists of over 44 modules. It incorporates state-of-the-art, media-rich content furnished by Harvard Business School faculty, global business leaders and the foremost practitioners in business today. The program spans a full scope of essential management topics, enhancing aviation and travel industry professional training. How to benefit

Leadership & Management Training Program This training program combines eligible Distance Learning courses from the International Aviation Training Program, International Travel and Tourism Training Program, and International Cargo Training Program with components of HMM. Complete 1 eligible distance learning course in any of the aviation, cargo, travel and tourism areas and 10 HMM modules of your choice to receive a Leadership & Management diploma in the following specialty areas:

 • Leadership & Management Training Program with specialty in Aviation (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Travel and Tourism (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Cargo (with Harvard ManageMentor courses)

44 Module

Leadership & Management Training Program

Leadership & Management Training Program

Description
Enhance your critical leadership and management skills through training for supervisors and managers with IATA & Harvard ManageMentor. A new distance learning option for world-class management training This Diploma combines 1 eligible IATA distance learning course with any 10 (out of the over 40) Harvard ManageMentor (HMM) modules - the highly acclaimed e-learning program from Harvard Business Publishing.

What will you learn
Combine selected IATA distance learning topics with leadership and management skills online training (see eligible courses under "Requirements and Registration"). Earn the Leadership and Management Diploma, offered in cooperation with Harvard Business School Publishing

Who should attend
Anyone wishing to pursue a management carees across aviation, travel and tourism or cargo industry sectors Anyone wishing to upgrade their skills and competencies

Additional info
The IATA courses:
Are available in printed version and some in ebook format and accessible by all electronic devices. Aviation and Travel & Tourism courses are delivered in ebook format only (ebooks can be printed by the student). IATA self-study courses require between 40 and 120 hours of self-study. You will be granted two free attempts to pass the IATA course exams within an 18-month enrolment period. Exams are organized in many countries around the world. See IATA course and exam procedures.

The HMM modules:
HMM course descriptions can be downloaded here(pdf) Access to the HMM program is valid for 8 months from the date access is provided. Each module requires 2-4 hours study time and the exam is administered online. A certificate of completion is awarded at the end of each HMM module to students who pass with 70% and have viewed 70% of the module content.

To claim your Leadership and Management Diploma, you must successfully complete both, the IATA eligible course and the minimum 10 required HMM modules. However, you may study as many HMM modules as you wish.

Leadership & Management Training Program

Leadership & Management Training Program

Requirements & Registration
This training program combines 1 eligible distance learning course in any of the aviation, cargo, travel and tourism areas and 10 HMM modules of your choice to receive the Leadership & Managent diploma in your preferred specialty area:

 • Leadership & Management Training Program with specialty in Aviation (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Travel and Tourism (with Harvard ManageMentor courses)
 • Leadership & Management Training Program with specialty in Cargo (with Harvard ManageMentor courses)

To earn the Diploma in Leadership & Management in any of the above specialty areas, select the distance learning course of your choice from the list below (all include access to HMM).

Required

 • Air Transport Fundamentals with Harvard ManageMentor
 • Airline Cabin Crew Training with Harvard ManageMentor
 • Airline Customer Service with Harvard ManageMentor
 • Airline Finance & Accounting Management with Harvard ManageMentor
 • Airline Marketing (Second Edition) with Harvard ManageMentor
 • Airline Revenue Management with Harvard ManageMentor
 • Airport Operations Fundamentals with Harvard ManageMentor
 • Airport Ramp Services with Harvard ManageMentor
 • Aviation Security Awareness Course with Harvard ManageMentor
 • Introduction to Safety Management Systems (SMS) with Harvard ManageMentor
 • Introduction to the Airline Industry with Harvard ManageMentor
 • Foundation in Travel and Tourism for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Cargo Introductory Course for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Cargo Advanced Rating and Marketing for the Leadership & Management Training Program
 • IATA Dangerous Goods Regulations (DGR) for the Leadership & Management Training Program
 • Managing the Travel Business for the Leadership & Management Diploma
 • Travel and Tourism Consultant for the Leadership & Management Diploma
 • Ground Operations Management with Harvard ManageMentor

dhe më shumë....

(E domosdoshme për anijet e ekuipazhit të kabinës së avionit). Merrni nivelin e IATA AIRLINE CABIN CREW dhe Manage Resume juaj për një Punë në të gjitha kompanitë ajrore në Botë.
(e nevojshme për funksionimin e Agjencisë së Udhëtimit apo Punës në një Aeroport). Merrni Diplomën e Fondacionit IATA dhe punoni ose ngrini një Agjenci të Udhëtimit në Trajtimin e Avionëve (Trajtimi i Traktatit Olimpik, Trajtimi i Goldair, Swissport, etj.) Ose ndonjë Linjë Ajrore në Punë në AEROPORT.
(një parakusht për drejtimin e një agjencie udhëtimi si Agjenti i Transportit IATA) Merrni Diplomën Hyrëse IATA / FIATA. Shkalla e mësipërme është e nevojshme për personat e angazhuar dhe që punojnë me aviacionin e ngarkesave, për personelin e linjës që punon në departamentet e CARGO, shitjet dhe rezervat, për personelin e zyrës së transportit që lëshon faturat e ngarkimit dhe format për importin dhe eksportin e mallrave.

Përgatitja e programit të ri të e-mësimit për Qendrën e Trajnimit të Aeroplanit në vetëm 60 ditëς

për të marrë shkallë IATA dhe ju mund ta shikoni nga distanca nga një kompjuter !