A.T.C NJIHUNI ME NE

Airline Training Center A .T. C. eshte nje Qender e Certifikuar Trajnimi e IATA (International Air Transport Association).I vetmi qendër e trajnimit të miratuar nga IATA që mban degë në Athinë dhe Selanik.


CILET JEMI

Kemi marre persiper trajnimin e qindra profesionisteve te aviacionit si dhe te bisneseve, cdo vit me detyre rritjen e fuqise punetore ,e cila ben te sigurt dhe jetesore industrine..

Rendesia e praktikes se trajnimit me modele internacionale dhe rregullat e industrise, i sigurojne ATC se mesime dhe perbejne sfida te verteta ne fushen e punes. ATC ofron zgjidhje elastike trajnimi ne nje klase , mesime ne largesi me korrespodence ose ne firma te cilat plotesojne te gjitha nevojat dhe buxhetin.

Η ATC Nese jeni i ri ose e re ose specialist me pozite drejtori, figura e vetme e industrise sone garanton mesime te cilat jane terheqese. Me rezultate te larta persa i perket karrieres suaj ne Industrine Ajrore dhe Turistike. .


Historia jone