KONTAKTONI

Per me shume informacion

Na kontaktoni per gjithcka dhe ne do te pergjigjemi ne cdo pyetjen tuaj sa me shpejt te jete e mundur.


Zyrat tona ne Athine

 • Address: 2, Karageorgi Servias str . 105 63 , Syntagma
 • Phone: +30 210 3731 800
 • Mobile: +30 6936 982 000
 • Fax:+30 210 3731 702
 • Email: info@atc.com.gr

Zyrat tona ne Thessaloniki

 • Address: 2 Venizelou str , 546 24
 • Phone: .+30 2310 250 710
 • Mobile: +30 6936 982 000
 • Fax:+30 2310 279 690
 • Email: info@atc.com.gr

Office Cyprus - Nicosia (e-Learning Support Office)

 • Address: 9,Archibishop Makarios III Avenue, 1065, Nicosia , Cyprus
 • Phone: .+357 22 00 7301
 • Mobile: +30 6936 982 000
 • Fax: +357 22 00 7301
 • Email: cyprus@iata.institute

Office Germany - Berlin (e-Learning Support Office)

 • Address: 2, Europeplatz, Hauptbahnhof , 10117 , Berlin Germany
 • Phone: .+49 30 22 410 726
 • Mobile: +30 6936 982 000
 • Fax: +49 30 22 410 726
 • Email: germany@iata.institute
Orari i Zyres ne Athine

 • E Hene –e Premte 10:00 me18:00

Orari i Zyres ne Thessaloniki

 • E Hene - e Merkure 10:00 me 18:00
 • E Marte - E Enjte – E premte 10:00 me 20:00

Orari i Zyres ne Qipro

 • E Hene –e Premte 09:00 me 17:00

Orari i Zyres ne Germany

 • E Hene –e Premte 10:00 me16:00