Plotesoni te dhenat tek formulari per te vazhduar rregjistrimin tuaj

Pas dergimit te formularit per rregjistrim do te kontaktojme me ju per t’ju dhene nje informacion te kompletuar. * Gjithashtu ju informojme dhe per menyrat e pageses: :


Programi me keste pa interes:
Paradhenie 600.00 € , pervec Airport / Ground Services, me 800.00 € per rregjistrimin dhe pjesa mbetese hyn ne programin me keste pa interes (deri ne 3 keste pa interes ) PA Karte Krediti.

 


Programi ne kesh:
Paradhenie 600.00 € per rregjistrimin , pjesa mbetese shlyhet gjate fillimit te mesimeve

 



Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg png.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg png.