A. T .C.

Eksperienca jone ne fushen e Agjensive Turistike na drejton ne menyre qe pergatitja e kandidateve te mos kete qellim te vetem pajisjen e tyre me nje diplome IATA/UFTAA por dhe kualifikimin e tyre ne kete fushe.

  • AIRLINE
  • E-LEARNING
  • AIRPORT / GROUND SERVICES
  • IATA / HARVARD
  • CARGO
  • TRAVEL AGENCY